Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vindpust i ditt hjärta





Såg du när jag svepte förbi
Kände du min doft

Jag lämnade kvar den
På din skjorta
För dig att andas in

Likt en vindpust i ditt hjärta
När du saknar min närvaro




Fri vers av Tess74
Läst 189 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-03-19 09:21



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Vackert.
2014-03-19

  ULJO
Härlig text
2014-03-19

  Lars Hedlin
Känsla och inlevelse
2014-03-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket fint diktat!
2014-03-19

    ej medlem längre
Vackert skrivet!
2014-03-19

  stig wikman
ÅH !
VILKEN UNDERBAR DOFT.

KLART JAG KÄNDE
OCH DET VÄRME SÄNDE.

kram å applåd.
2014-03-19

  Angel of love
Varm och jätte fin.
2014-03-19

  Hon kallar sig poet VIP
Älskar rubriken
Och innehållet
Att...någon alltid kan hämta din närvaro
I vinden...som alltid finns i luften...
2014-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74