Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snart är den underbara sommaren här igen.


Min längtan..

 

Vaknade av att en av solens strålar träffade mitt ansikte.

Kände i kroppen att den här dagen skulle bli den bästa i mitt liv.

Jag skulle nudda himlen, jag skulle springa naken över sommarängen, dyka från bryggans kant och ner i den svala sjön.

Känna vattnet strömma över min kropp på vägen upp mot ytan.

Jag skulle höra ett glädjetjut från min strupe när jag känner dina starka armar om min kropp.

Mina ögon skulle glittra.

Mitt leende skulle skratta.

Mitt hjärta skulle älska.




Fri vers av Angel of love
Läst 314 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2014-03-19 09:35



Bookmark and Share


  Nolltillhundra
Kärlek till sommaren - så vackert!!
2014-03-31

  ResenärGenomLivet VIP
Härlig känsla i din längtan...
2014-03-23

    ej medlem längre
En underbar längtan.
2014-03-20

  Fem hjärtan VIP
Mmm underbart ljuvliga rader..snart är sommaren här!
2014-03-19

    ej medlem längre
-24 grader här men jag känner ändå den värme du sprider..
2014-03-19

    ej medlem längre
En vacker kärlekslängtan mm..njuter!
2014-03-19

  ULJO
Så fint skrivet
2014-03-19

    ej medlem längre
Är bara några månader kvar innan den fantastiska sommaren är här. Längtar lika mycket som du.
2014-03-19

    ej medlem längre
Så vackert skrivet.
2014-03-19

  bumerang
Vilka perfekta tankegångar att fokusera på i morgonstunden.
Och dagen som följer kan bara bli glädjerik. It´s a law.
2014-03-19

  Lars Hedlin
En dröm som ger glädje och värme ...;)
2014-03-19

    Dan Myrbeck
Somrig och sommarlängtig skildring!
2014-03-19

  M M Mannheim VIP
Skönt att känna en sådan längtan.
2014-03-19

    ej medlem längre
och här är det vinter i Sthlm..snön faller men din text värmer
2014-03-19

  Maria Sundelin VIP
Låter härligt.
Och den ger en längtan till sommaren.
Kramar
2014-03-19

  Ponkla
Fint skrivet!
2014-03-19

  louisegirl
Å vad jag fick längtan av sommar ;)
Jättefint skrivit! Bra förmedlat!
2014-03-19

    ej medlem längre
Ja sommarens alla njutningar är snart här, och du får mig att längta lite extra idag.
2014-03-19

  stig wikman
ÅH !
WONDERFUL .

AND OF COURSE
FROM AN ANGEL.

kram å applåd.
2014-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love