Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet 16 Mars: Fi framåt i ny mätning (Gapet mellan block minskar ett halvår före valet)


Bryter man ett löfte är och förblir man en lögnare

 

Nu börjar valfläsket

förändra valresultatet

Med lögner igen

som egoisternas ögon och öron Ipren

 

Glömd var gårdagens mörker

du var inte med i deras böcker

Men du såg, ja du såg

men nu kommer du inte ihåg

 

Nu tror vi på Reinfeldt och höga visor

bortglömd är hans avigsidor

Nu fortsätter vi trampa på sjuka

och slänga ut begravningsdukar

 

För jag klarar mig ett tag till

säger den friske och ler still

Men tänk om ditt flygplan blir kapat

eller ditt arbete bortskrapat

 

Det händer inte mig

klämmer du självsäkert in i dig

Och faktiskt lyckas du inte få mig bli en liten djävul

i att önska dig en olyckas smäll

 




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-19 11:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Att det ska vara så svårt att se hur illa det är ställt i samhället, och inse fakta.
2014-03-19
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP