Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rytmiska bläckstrålar

.

Har tappat takten
Knuffats ur balans

Krampande neuroner
som en infarkt i skrivcentret
- orden gör sig inte förstådda

Tick, tack (och hejdå)
Sekundvisaren triumferar
Erkänd besegrad
- ofrivilligt
men överbevisad

Musiken stannar
Pennan läcker

Rytmiska bläckstrålar
Inte speciellt rytmiska längre




Fri vers (Fri form) av Il poeta della luna
Läst 282 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-19 12:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Il poeta della luna
Il poeta della luna