Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske

en inkapslad längtan,

plötsligt befriad


en skälvning i markens glädje,

ett prasslet i björkens löv



ett litet ord i en saga




Kanske är det jag
















Fri vers av bittemi VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-06-26 17:56



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
Fårader... med stort innehåll...varmt och ömt skrivet
2014-06-27

  Lars Hedlin
Så fint skrivit! :)
2014-06-27

    ej medlem längre
Vackra ord med djup i.
2014-06-27

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-06-27

    ej medlem längre
Vackert!
2014-06-27

  Ljusletaren
Ljuvligt ordat om livets saga. Så klart att det är du /kram
2014-06-27

  ResenärGenomLivet VIP
Så fint skrivet...ska hålla ögon och öron öppna...:-)
2014-06-26

    Elisabeth Nilsson VIP
Fin poesi som alltid, min vän!
2014-06-26

  Bibbi VIP
Gillar formuleringen starkt!
2014-06-26

  Marita Ohlquist VIP
Underbart formulerat!
2014-06-26

  aol
Så vacker poesi, gillas c
2014-06-26
  > Nästa text
< Föregående

bittemi
bittemi VIP