Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RnB


Skön musik som inte vill lämna en ifred

För kan man texten så sjunger man

så gärna med

Känner av alla ljuvliga toner som når ut åt

många miljoner billjoner

och biljarder

Värmen ökar i alla fall inom en genast

med några grader

För risken är stor att man bara börjar att dansa

där man står på plats

då andra lätt kan få för sig att man bara har

fått spader

Men det bryr man sig inte om

För RnB gör en bara till en känslosam glader

Skrattar och ler åt det mesta

Inte undra på att RnB är så populärt på partyn

när människorna håller på och festa…

Ken Cassel
19/3-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-19 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel