Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

själsfrände



att känna din hud
med
avdomnade fingrar


att se dig vakna
med
slutna ögonlock


att känna din doft
bland
tusentals andra


att veta vad du menar
utan
att höra vad du säger



smakar på orden



är du

min själsfrände?




Fri vers (Fri form) av J.Larsson
Läst 271 gånger
Publicerad 2014-03-20 02:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J.Larsson