Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eget foto. Vårdagjämning idag 17:57


Vår... ! :)

Det sägs att

nu kommer våren

Exakt vid denna tid..

Att vårdagjämningen, liksom höstdagjämningen,

inträffar vid ett klockslag, alltså inte är en dag.

Spring Equinox heter det utanför Sverige...

 

Låter ju härligt med Vår! :)

Här i södra Sverige , vid Vänerns sydspets, i Lilla Paris,

är det barmark sedan länge, flera plusgrader, men vårvindar friska

och vänerhavets bölja bär vita gäss i vågorna och vita svanar med

 

Nu vill jag hälsa dig välkommen att läsa min vårdikt från några år tillbaka, bara klicka på titeln nedan så kommer den fram, med bilder och allt, den är lite härlig :)

 Klicka bara på titeln nedan så kommer min dikt :)

 ~spring~Spring~SPRING~[Vår!] 

 

 

 




Övriga genrer av Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Läst 281 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-20 17:49



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Fint både ord och bild.
2014-03-21

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
http://www.poeter.se/Las+Text?textId=1275256
Bara att klicka ! Välkomna ! Att dela glädjekänslan med mig ! :)

2014-03-20

    ej medlem längre
Mycket vackert diktat och fina bilder.
2014-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)