Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyssen till dig

Jag vill ge dig kyssen som känns precis så där äkta som den ska göra.

Där dina ben viker sig av längtan.

Kyssen som pirrar i hela dig

Kyssen som aldrig vill ta slut

Kyssen som betyder kärlek

Känslan i din kropp när jag omfamnar dig,våra läppar som darrar av förväntan.

När jag biter försiktigt i din läpp innan jag låter våra tungor smaka av varandra.

Våra ögon som ser djupet i våra själar.

Jag vill ge dig den kyssen nu.




Fri vers av Angel of love
Läst 328 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2014-03-20 16:53



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Mmm...så ljuvligt!: )
2014-03-23

    ej medlem längre
Ljuvlig!!
2014-03-23

    ej medlem längre
Ljuvligt underbara kyssar.... Från dig ännu godare...;)
2014-03-22

    Dan Myrbeck
Underbart!
Kontrasten mellan långa och korta strofer är mycket bra.
Längden HAR betydelse!
2014-03-21

  Lars Hedlin
Känsla som når bortom tid och rum! ;)
2014-03-21

    ej medlem längre
Sensuellt och så varmt beskrivet.
2014-03-20

  Yeppis
Bra skriven Kyssen :)
2014-03-20

  ULJO
Så underbart skrivet
2014-03-20

    ej medlem längre
underbar känsla, lycklig må den vara som får denna kyss..
2014-03-20

  M M Mannheim VIP
Underbart med en sådan kyss!
2014-03-20

  stig wikman
UNDERBART
VACKERT.

OCH
KYSSÄKTA.

APPLÅD Å KRAM.
2014-03-20

  Tess74
Låter som en helt underbar kyss
2014-03-20

  Marita Ohlquist VIP
Underbart!
2014-03-20

    ej medlem längre
En drömtext. :)
2014-03-20

    ej medlem längre
Man liksom drömmer sig bort/till i dina alster, fint!
2014-03-20

    ej medlem längre
jag tycker du skriver så underbart
:) sänder en vänskaps kram
2014-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love