Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ligger här bredvid.

Ser dig, du ligger vid min sida.

Fortfarande ser man små svettpärlor på din kropp.

Din andning är lugn nu, den var tung och häftig nyss.

Ligger bredvid dig, ler och känner fortfarande skälvningen i min kropp.

Mitt hjärta pulserar fortfarande snabbt, känner doften av vår kärleksakt.

Känner i hela kroppen att den här drömmen vill jag inte vakna ifrån.

Jag har brunnit av åtrå och lust och nu ligger du här bredvid mig.

Väck mig inte, låt mig drömma min dröm om dig.




Fri vers av Angel of love
Läst 494 gånger och applåderad av 38 personer
Publicerad 2014-03-21 15:08



Bookmark and Share


  Stefan Höglund
Vad kärlek är!!!
2014-03-24

  Fem hjärtan VIP
Underbart,ljuvliga rader!
2014-03-23

    ej medlem längre
Härlig dröm!Så äkta!Du! <3
2014-03-23

  ResenärGenomLivet VIP
Avslappnat och mycket fint...
2014-03-23

    ej medlem längre
Man väcker inte en prinsessa.. Ömt och vackert.
2014-03-22

  Maria Sundelin VIP
Söta drömmar
2014-03-21

  Gisela Nordell
livet kan vara just så vackert!
underbara ord om kärlek och närhet
2014-03-21

    ej medlem längre
Så ömt och vackert.
2014-03-21

    ej medlem längre
Härlig känsla... Passion och lust, underbart!
2014-03-21

  Maj-Lis VIP
Mycket vackert...och varmt
2014-03-21

    ej medlem längre
Mjuk, ömt och sinnligt....så fint du skriver.
2014-03-21

  Densen VIP
En dröm jag inte vill väcka dej ur!
2014-03-21

    ej medlem längre
Vackert och ömt skrivet!
2014-03-21

  louisegirl
Ömt och fint skrivet!
2014-03-21

  M M Mannheim VIP
I drömmarna kan allt ske, en bild av en eventuell verklighet.
2014-03-21

    ej medlem längre
En njutning att läsa..
2014-03-21

  erkki
Efteråt. En ofta underskattad sida av "Det hela". Man inleder, hetsar, får det ofta tysta samförståndet, fullkomnandet och avklingandet.
2014-03-21

    Dan Myrbeck
Mycket bra beskrivning!
2014-03-21

  stig wikman
SENSUELLT
OCH
VACKERT.

kram å applåd.
2014-03-21

  Marita Ohlquist VIP
Ljuvlig dröm.
Förstår att du inte vill bli väckt.
2014-03-21

  Lars Hedlin
Underbar längtan med värme och hetta som förmedlas med sensuell ton!
2014-03-21

    ej medlem längre
Efterdyningarna, hur väl du beskriver dem
2014-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love