Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårnatt

 

 

*

kvällskylan slår mot festvarm panna

för tunna skor

och närmast obefintliga strumpor 

(fast glittrande)

skickar kårar av vårnatt

längs ryggen

 

böjer nacken

mot sammetsmjuka  

himlavalvet.

oändlighet och svärta

*

vintergatans skattkarta

över tillvarons mening

 

*

 

lätt yrsel

 

inför insikten

 

*

så mycket mörker

så få ljusglimtar 

*




Fri vers av HanKa
Läst 160 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-21 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HanKa
HanKa