Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Socialt spel

Om du vill veta,
fråga så svarar jag
kanske.

Vill du inte veta
var så snäll
svara inte
när jag frågar.




Fri vers (Fri form) av J.Larsson
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-22 02:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J.Larsson