Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till en underbar...osynlig...vi ska rubba jordklotet


på 60-talet och nu



då......
hade vi.....
hjärta.........
vilja.......
en känsla av kärlek
vi visste att politik är viktigt
fast ordet
lät lika tråkigt då

i dag
är mitt liv
som bakplåtspapper
jag söker fettfläckar på det
när jag vill ha nåt
att göra

en idiot skriver till mig
att jag inte får använda ordet fitta
i mina dikter

jag vill inte ge upp
men vi som ännu orkar spy
har ett universum av död
att kämpa mot

kom igen för fan
det fixar vi

vi får gråta hela tiden
det är helt ok

om du tar Lennon i handen
tar jag Ono




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-22 13:47



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
mitt liv
som bakplåtspapper
jag söker fettfläckar på det



__________+++++
2014-03-28

  Bengt H VIP
Den här texten fyller upp mig på något sätt. Den tar det ofärdiga och ger det en känsla.
2014-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP