Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad / En vacker dag


Jag saknar det du ville ge, men inte vågade.
Jag saknar det du gav, men tog tillbaka.

Jag saknar kärleken som väcktes.
Jag saknar lågan som brann och hoppet som släcktes.

Jag saknar drömmen som gick i kras.
Jag saknar den lyckliga tiden i sagan utan lyckligt slut.

Jag saknar min vän som blev min fiende.


Åren går...


En vacker dag är såren läkta och smärtan borta,
och blicken åter varm och kärleksfull.

En vacker dag ska svek och förtvivlan vara ett minne blott,
då kommer känslorna byta skepnad och ont bli till gott.

En vacker dag är den mörka kalla vintern förbi,
och vi är redo att mötas på nytt.

En vacker dag är vi vänner igen, älskade fiende.




Fri vers av Jonas Brywe VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-22 18:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonas Brywe
Jonas Brywe VIP