Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
läsglädje


ord och frihet

 

en hostig vårdag 

morgonen mörk

ser bussen  genom regnet

lyset tänt halv nio

kroppen värker vid väderomslag

jag går till poeterna

min stavgång genom era skriftliga äventyr

ibland varvar jag flera gånger

nya äventyrliga bilder  på lur mellan bladen 

nyfiket tittande 

glimtar från mina minnen dyker upp i små luckor

dofter och rysningar rör mig hemlighetsfyllt 

nu bland era trädkronor

mellan mossor och stenar

 

ljuspelare och klanger

vrider jorden sakta

mot nya livsformer

en dag även mig förutan




Fri vers (Fri form) av Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-03-23 10:38



Bookmark and Share


  Sanna i badet VIP
Ja, här är skogen med sina ljuspelare

...vrider jorden sakta
mot nya livsformer

Fin!
2014-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Ciralina eller Annmari Nyzell
Ciralina eller Annmari Nyzell VIP