Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet 20 Mars: Män frias - kvinnan skrek inte (Kvinnan lågfastbunden i sju timmar)


Sälj sex skyll er själv

Är det mångkulturen

som syns i hovrätten

Är det en ny signatur

att tillåta utnyttjanderätten

 

Eller får hon ”bara” skylla sig själv

i och med att hon sålde sig som prostituerad

Då ingår strypsnara och övertid i hennes blåställ

eller friade hovrätten för att den blivit dresserad

 

Att fria i detta mardrömslika brott

för att hon inte skrikit tillräckligt högt

Får rättvisan kännas som ett minne blott

önskar hovrätten blir av en 7 timmars strypsnara hemsökt

 

Om den här domen verkligen hände i Sverige

så förstår man att Assange funderar på vår rättssäkerhet

Annars borde man ju på honom, för länge sedan stämplat frige

en trasig kondom kan ju inte vara värre än en 7 timmars strypningsvåldtäkt




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 389 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-23 11:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är dåligt ställt med rättvisan i dagens samhälle.
2014-03-23

  Tess74
Viktig och bra text! Vi lever i ett samhälle där vi måste lära våra pojkar som växer upp att nej är nej ALLTID! Och det måste ske en ändring i lagen. Applåder!
2014-03-23
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP