Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden

När tystnaden ekar, sprängs mina trumhinnor.

Tystnad som smärtar mer än knivar som rispar på ett hjärta.

Ljudet av ingenting får mitt huvud att sprängas av tankar.

Hur kan det vara så svårt att acceptera och höra den skärande tystnaden,vill bara skrika ut min smärta för dig.




Fri vers av Angel of love
Läst 332 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2014-03-23 19:33



Bookmark and Share


  Densen VIP
När natten talar, blir även jag så illa till mods....

Det är DÅ man vill ha en värmande och lugnande hand på sin panna...

2014-05-12

  Nolltillhundra
Så. jkla. bra. <3

Och igenkännande på höööööög nivå!
2014-03-31

  ULJO
Ljuvlig text
2014-03-28

  ResenärGenomLivet VIP
Starka känslor...hjärtskärande...
2014-03-25

  Lars Hedlin
Känslan mycket djup i denna!
2014-03-25

    ej medlem längre
Stark text!
2014-03-25

    Dan Myrbeck
Bra!
2014-03-24

    ej medlem längre
Tystnad skär som naglar mot en griffeltavla.
2014-03-24

  M M Mannheim VIP
En skärrande tystnad kan säga mycket. Fin diktning som är poesi.
2014-03-23

  Maria Sundelin VIP
Mycket bra
Tystnaden är ibland det värsta vi kan höra
Kramar
2014-03-23

    ej medlem längre
berörande och tunga är dina ord i kväll, smärtan känns..
2014-03-23

  erkki
En talande tystnad
En hatets lystnad!
En avstängd väg!
Du! Något säg!
2014-03-23

  Fem hjärtan VIP
Berörs av din fina text!
2014-03-23

  stig wikman
SÅ FINT.

VÄRT EN KRAM
Å EN STOR
APPLÅD.
2014-03-23

  louisegirl
Berörande!
Bra förmedlat!
2014-03-23

  Solitaire VIP
The roaring silence!
Hur tomheten kan eka
Liksom frånvaron av handen känns
På hud som någon slutat smeka
En dag hör du nya toner spela
Och nya händer kommer för att hela

2014-03-23

    ej medlem längre
Skrik vännen! det är förlösande..Kram
2014-03-23

    ej medlem längre
Ajaj... Denna högg till... tystnaden är kraftfull i sin enkla form... Bra förmedlat ...
2014-03-23

    ej medlem längre

Berör mig mycket denna ...
2014-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love