Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bättre begagnat hjärta i bruksskick

 

 

*

naken  och  hudlös

scharlakansrött hjärta i handen

lite knöligt bara

tillplattat

vintage som dom säger 

och jo

tittar man närmare

klibbar gruskornen ännu kring kanten

anar fotsulans  svärta

tvärsöver

men ännu bultande

ändå levande

*

naken och hudlös

scharlakansrött hjärta i handen

bultande

om jag vågade räcka dig det?

skulle du vara varsam?

hålla det?

värna det?

hela det?

*

naken och hudlös

scharlakansrött hjärta i handen

rädd men modig

närmast trotsig

vill våga

trots allt

när vände

det?

*

 naken och hudlös

scharlakansrött hjärta i handen 

räcker det mot dig

vill du? 

*




Fri vers av HanKa
Läst 195 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-03-23 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HanKa
HanKa