Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sprickor

när drömmen är en dimma
för vag för att kunna
fånga i längtande händer

när viljan är askan
av sedan länge släckta
men pyrande bränder

när styrkan är otydliga ord
som mumlas fram
ur en törstande mun

när skönhet är fötter
vilka dansar på gränsen
som är alldeles för tunn




Fri vers (Fri form) av KallaHanden
Läst 319 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-26 12:08



Bookmark and Share


  Pia //
förlåta är svårt..
2014-05-26
  > Nästa text
< Föregående

KallaHanden
KallaHanden