Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MIN STORA ÅNGEST



Det snurrar av tankar magen virvlar
jag känner mig så ångestfull hur ska
jag orka leva ett sånt här liv ?

ångesten får mig förlamad jag mår illa
jag måste för min egen skull ta tag i
dagen ta mig igenom den med ångesten
i bröstet vare sig jag vill eller inte
ångesten dödar inte men den tär
och gör mig olycklig
ta en sekund i taget
ta en en minut i taget
ta en timme i taget

måste få lite luft
andas in och ut
känna livskrafter
komma




Fri vers (Fri form) av Fånga dagen
Läst 288 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-03-25 11:42



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket starkt och igenkännande skrivet.
2014-03-26

  louisegirl
Stark!
Känner igen!
Bra förmedlat <3
2014-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen