Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig vara!!

 

Din mörka djävul varför står du där och bara väntar?

Låt mig le och känna lugn i kroppen.

Låt mig älska och känna värme.

Låt mig höra vårens fåglar kvittra.

Jag känner hur du flåsar mig i nacken, hur tyngden på mina axlar trycker ner mig på knä.

Tårar som bränner bakom mina ögonlock.

Hör ditt hån skratt

 

Men jag ber dig

Snälla låt mig vara.....




Fri vers av Angel of love
Läst 353 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2014-03-25 13:50



Bookmark and Share


  Busstationen
Denna gillas, det mörka är vackert.
2014-04-01

  Fem hjärtan VIP
Starka smärtsamma rader som berör på djupet!
2014-03-27

  Maria Sundelin VIP
Herr Ågren på besök
Kramar om
2014-03-25

    ej medlem längre
Hjärtskärande vädjan från din mjuka hand - berör mitt hjärta..
2014-03-25

  ResenärGenomLivet VIP
Dina ord ger en jobbig känsla...
2014-03-25

  Lars Hedlin
Mycket stark och berörande..kram
2014-03-25

    ej medlem längre
Res dig och du växer i din värme. Kraften slår bort det mörka, låt inget hindra dig från att älska.
2014-03-25

  stig wikman
MEN JAG LÅTER
DIG INTE VARA.
AV MIG FÅR DU
KRAM Å APPLÅD FÖR
UNDERBAR POESI.
2014-03-25

    Dan Myrbeck
Stark text
om mörka
tankar.
2014-03-25

  Nolltillhundra
"Jag känner hur du flåsar mig i nacken, hur tyngden på mina axlar trycker ner mig på knä." Så levande. Älskar <3
2014-03-25

    ej medlem längre

Starka rader som berör ... mig ...
2014-03-25

    ej medlem längre
Så mycket smärta det bor i dina ord.

2014-03-25

  Tabac VIP
Citat:
"På något sätt är våra djävular aldrig riktigt vad vi förväntar oss, när vi väl möter dem öga mot öga."
2014-03-25

  louisegirl
Berör!
Gör mej ont i hjärtat
när jag läser dina ord..
Starkt och bra skrivet <3
2014-03-25

    ej medlem längre
Kramar ömt om <3
2014-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love