Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omedvetet medvetande

Tystnaden grämer mig.
Gnager mitt inre.
Min reaktion skrämmer mig.
Bränner mig.
När kommer acceptansen?
När når jag gränsen?
Släpp makten över mina tankar.
Sluta förfölja mina drömmar.
Sluta gräma mig.
Sluta gnag mig.
Snälla försvinn.




Övriga genrer av eberish
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-25 15:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eberish
eberish