Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så nära

Du är aldrig så nära,
Som när du står
några meter bort
med tårar i ögonen.
Som när du viskar
ut i luften att din
lycka föds i min.
Hud mot hud
är ingenting
i jämförelse.
När mitt hjärta brinner
och tar ett extra slag.
Du är aldrig så nära,
som när du står
några meter bort.




Fri vers av eberish
Läst 191 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-04-07 09:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eberish
eberish