Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kräftans klor

Världen blir aldrig så mörk
Som när du lider
I samma stund vill jag
Lindra med ord
Torka dina tårar
Låta dem tränga in genom min hud
Som ett sätt att ta över smärtan
Medans
Leendet penetrerar
Vårt mörker
Agerar pelare, för vårt himlavarv

Snart ska vi vinna
Denna lidelsens gälla vinst

I kampen mot kräftans klor
Står vi starka




Fri vers (Fri form) av eberish
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-11 01:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eberish
eberish