Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De förgörande orden

Något dog inom mig
När orden rullade över dina läppar
Mitt hjärta tog fram skölden
Skyddsmuren är uppe igen
Och aldrig mer
Ska jag hoppas
På vår framtid tillsammans
Den som du aldrig vill prata om
Den som aldrig infann sig
Jag ska gömma mig bakom muren
Krypa ihop under hjärtats sköld
Och värja mig för drömmen
Som du var och förblir
Det finns nu ett före och ett efter
Det som var kommer vi aldrig mer bli.




Fri vers (Fri form) av eberish
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-11-07 22:27



Bookmark and Share


  stefan.g
Jobbigt värre, där kärlek och dess kaos strålar samman till platt fall! Finns det dock inget hopp.....? Att åter...förenas? Tack för läsningen!
2014-11-07
  > Nästa text
< Föregående

eberish
eberish