Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Domedagen

Domedagen kom till slut.
Med hoppet rinnandes ner
Mot fotknölarna.
Med hjärtat utanpå,
Följer du varje hjärtslag.
Sökande efter utgången.
Snälla hjälp mig upp från
Avgrundens kalla golv.
Bort från helvetets brinnande eld
Som slukar mitt sårbara hjärta helt.
Sanningen är förödande,
Det finns ingen matta som döljer dess spår.
När hjärtat sitter utanpå.
Och tystnaden talar domedagens språk.




Fri vers (Fri form) av eberish
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-11-17 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eberish
eberish