Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han...

Trots en yta gjord av hård betong
så avslöjar glimten i ögat,
den ömmaste omtanke.

Han har ett sätt att gå.
Som om han dansade sig fram genom livet.
Hans knän fungerar som stötdämpare,
där han svajar fram.

Han liksom niger sig fram
genom livet, med en klingande ton
av välvilja mot allt levande.

Han är livets lycka.




Fri vers (Fri form) av eberish
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-11 13:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eberish
eberish