Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
men dunet då, dunet.. ris är okey, men jag vill ha dun också *retar fmin egen insidas utsida och vridandet på korken på ketchupflaskan. Fritt val, är fritt val. Ibland en napp.. ibland en kork.


Mor Ahl; och en sop, sa fars tal

 

nåväl, återigen äcklad av mentala klibb till försvarsklubbor

som flugpapper vinande efter myggor
så farligt det är
frågar enkla frågor efter mångfaldig rak utfrågningsstund svarat upp på så gott det gick 
men be om ett svar för att kunna fortsätta

*

hujeda hon ställde krav på odefinierat
mentalt

sicken rödspätta
avtalet var väl marmorerat


nåväl, återigen äcklad men lätta lätta nu och le lite
även om detta påminner om för gamla nappar som kleggat igen och använts i smyg och sen burits på hemligaste stället

blöjan


dryg är den känslan att bli fri
töjande kvar som om man redan kan det man aldrig haft
och slöjan stor är nog dags nu dags

hör
vuxenhetens moralpredikan över ett käppskaft

vi kan inte godta detta bus
när vi borde agera som herrar damer och tronarvingar i vårt eget hus

tolv
skura golv åt um 

en dum sysselsättning men kul för det skapar ljus

 

tror det lutar mer åt första parkett igen
hus ett igen som jag nog haft det gott i

 

och ett dun på skaftet för en liten pott kullerbyttande i hus sju
jepp visst äre du och svärande över vitten av vatten

emot jag som klampar klaver och drar harmonikan avig
så synd jag nyss varit både bä oc bu
men det ville sig inte där i mitten av natten

 

och påtår fyra hu
tänder jag i andra ändan för dunet ska klara även andra vändan

åska är åska och den ska ju ner i hus sju
spränga sina månar och plaska höga tal i

"Glad På s.k. pinne i luften, med skal i" - sköldarnas kupp


nu tänder vi även ljuset för dom där inne, sa Kali och lärde sig syna med lupp
så flyter de upp

 

så flyter de upp

*

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-25 16:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri