Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att välja fel

jag kryper sakta mot dig
naken landar jag i ditt knä
med huvudet mot ditt lår
underbenen mot golvets kyla
du fångar mig och drar mig upp
mot ditt hjärta, din bröstkorg
du är min, viskar du
jag känner att det är så
tvekans fågel pickar i mitt hjärta
men jag väljer att inte lyssna




Fri vers av henne
Läst 271 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-25 19:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

henne
henne