Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Apassionata #1

Det var din rådjursblick
sa han till henne
och med ens blev
hon berövad sin
mänsklighet.

Hans hand om hennes
över bordet, kvällsögon
överföll henne
handens viftande
stillnade tillfälligt.

Intagen överfallen
berusad en
snökall kväll för alltid
i minnet för alltid i kroppen
Kyssens virvel skrattet
i vetskapen om en
fortsättning.

Blixtrande halka en
natt av drömmar i en vilja
om att få allt.




Fri vers av henne
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-26 21:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tycker mycket om din fina text.
2014-03-27
  > Nästa text
< Föregående

henne
henne