Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tv-spånerier mellan varven - flödesvila, trodde jag och tog tv-n en stund


Panther; omfamna det okända

 

 

läser jättehästar 
tänker power power power och förbereder en
emottagning av något okänt 
vid sidan om alla kanter

 

läser igen jättebästisar
tänk så tillvaron påverkar en som en flower flower flower och bereder en

mottagning av något okänt 

 

panter panter panter




Fri vers av Pot Pourri
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-25 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri