Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klätt av dig vackert.

Du har klätt av dig så vackert
och även om oron gnager
rör du dig så som du borde
och i efterhand tänkte du inte så mycket på det
och inte han på dig
så du biter ihop
med munnen du kysste henne med
Och rodnaden och skammen
ser bara ut som en kall vinterdag
kvar på dina kinder
då du minns vad du gjort
och för vem
Kurragömma
i kretsar var de kretsar runt
Och du går aldrig tillbaka
men slipper heller aldrog riktigt ifrån
hur många knappar du än knäpper.




Fri vers (Fri form) av Ruterdam
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-25 20:56



Bookmark and Share


  Ankan_Anki
Berörande
2014-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Ruterdam
Ruterdam