Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag mötte en man på internet...

Jag mötte en man på internet
på internet, på internet
han log så glatt, grant och segervisst
han kunde spela och sjunga.
Men bort for han min sångarvän
men bort for han min sångarvän
i stad och park letar jag än
ögnar igenom var klunga...

Som Guds ängel han kom, ögon grå
så sköna två, så sköna två
han satt i etern och hörde på
när jag läste upp dikter då:
Du bästa vän i cyberspace
Du bästa vännen i vårt race!
Gud give jag åter på nå´n place
hör ditt spel och din sång gunga...

Om vännen sjunger ännu idag
ännu idag, vet ju ej jag
han slår nog hos annan sköna slag
han är ju så kvick med sin tunga!
Att vännen drillar, det hoppas jag
att vännen trillar hit hoppas jag
ty väntar det gör jag var dag
att igen höra dig sjunga...




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-03-26 19:45



Bookmark and Share


  ULJO
En härlig sång
2014-03-28

    ej medlem längre
Trevligt!
2014-03-28

  Irene Åberg
Bästa Ewa-Britt
Skön Lovsång
i Vårens tid
Sjung Sjung
Jag vill höra
din Hjärtas Sång
nu med en Gång/Kram
2014-03-27

  Lars Hedlin
Tycker om denna ;)
2014-03-27

  Jonas S. Lundström
Vilken härlig visa!
2014-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt