Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jodå - tekniken blev bara ifrånrusad av skruvlusten så inte ens cacheminnet hann med..jaja, det satte sig väl på en sten.. :)


lurad; dikeskörning

när hetsen äter tillfällen 

 

att rusa för snabbt och missa tussilagons blomning
diken kletiga och själens insomning av farten

vinddrag är skönt för frihetsönskande själa

vem önskar skura stövlar golv och sortera dagordning när det finns ouppfyllda drömmar därframme

rusa rusa rusa

hejåhå
kan vi bli mätta då
när drömmar flyr vid jakt och diken aldrig ses

kan vi bli mätta då
när tillfällen som bjuds aldrig ens beses

men vi vill rusa rusa rusa
vad är tussilagons sol mot önskesolen

och större solar än så

 

och kvar på en sten i diket
sitter själ och förnörjsamt ser på

vem behöver stövlar golv och dagordning 
i ett dike

 

 

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 100 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-27 03:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri