Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite skrämselpropaganda på tapeten


En varningens ord till övriga Europa!


Vi här i kalla norden är små men ändå

stora i orden

Riktigt tuffa vill jag påstå

För vi säger alltid vad vi vill utan att någon

säger stopp eller till

För vi tar inte skit ifrån någon

Det bara är så

Men så är vi ju vikingar också

Ett bryskt säreget folkslag här på jorden

Och vi är riktigt stolta över vilka vi är

Inte att leka med

Så håll inte på och tjafsa och giddra med oss

För vi är riktigt bra på att slåss

Så vi får väl hoppas att det varningens ordet

får övriga Europa att fortsätta

lämna oss nordbor ifred…

Ken Cassel
27/3-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-27 22:32



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Åt skogen med alla krig tycker jag...
2014-03-30

  Sebastian Noll
Sverige försökte undvika krig. Jävligt lätt i efterhand att säga vi borde stått upp för våra ideal (som vi knappast ens hade) och kriga. Ännu svårare om det innebär att du själv och de du älskar skulle dö. Eller hur, Norma?
2014-03-29

    ej medlem längre
Lika tuffa som vi var under 2:a världskriget när stack huvudet i sanden? Sverige är dessutom världens största vapenexportör i relation till folkmängden, ett jävla hyckleriland. Vi borde skämmas.
2014-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel