Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du får mitt liv!

 

Jag skulle vilja ge dig en känsla av himlens njutning.

Då vi håller varandras händer,och våra blickar är riktade mot varandra.

Jag tänker att jag vill ge dig mitt hjärta.

Då mitt hjärta slår för dig älskade.

Så nu är det dags att ge dig min kärlek och min värme som ska räcka livet ut.

Du har gett mig så mycket,så nu vill jag ge dig det rödaste och finaste jag har.

Jag vill ge dig mitt hjärta för jag vet att du kommer vårda det med ditt liv för alltid.

Lägg ditt öra mot mitt bröst och hör min kärleksröst säga

Jag älskar dig nu och för alltid.




Fri vers av Angel of love
Läst 416 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2014-03-28 15:28



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Underbart vacker kärleksförklaring!
2014-03-31

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket fina löftesord...nästan som vid ett bröllop...
2014-03-30

  ULJO
Tjusigt skrivet
2014-03-29

  Lars Hedlin
Toner av ömhet och värme som balsam för själen värmer och förevigar känslan ;) kram
2014-03-29

    ej medlem längre
Vacker kvinna som får orden att glöda av kärlek.
Du är allt.
2014-03-29

  Ponkla
Fint skrivet!
2014-03-29

    ej medlem längre
Kärleken är magisk och underbar i din dikt.
Han är lyckligt lottad.
2014-03-29

  Maria Sundelin VIP
Mycket fint.
Kramar
2014-03-28

    ej medlem längre
Kärleken lägger sig ner med natten intill, vad mer kan man begära då än att få ta del av dina vackra ord..
2014-03-28

  Marita Ohlquist VIP
Vacker text.
2014-03-28

  louisegirl
Jätte vackert!
2014-03-28

    Dan Myrbeck
Vackervärmande ord
2014-03-28

  Densen VIP
När himlen för mig, öppnade sina portar, hördes dessa dina ord!
2014-03-28

    ej medlem längre
Vidunderligt vackra ord.
2014-03-28

    ej medlem längre
jag börja få tårar när jag läser denna dikt. :)
fyfan vad du berör mitt hjärta med denna dikt. :)
2014-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love