Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KLM 1163

 

 

Ödsla inte med andetag

Staden är full av föroreningar

Tungmetall och dödsfest, pannben och panflöjt

Försöker låta bli att tappa andan

Det finns kreditkort och flygbiljetter

Jag kunde förstås inte låta bli

En finmiddag och ett dragit hotellrum senare

Väntar in morgonstrålarna i fönstret

Det är inget som är annorlunda här

Det är bara skivbutikerna som är bättre

Man kan sitta i Bristol eller i innerstan

Likt förbannat är det nån Milf som raggar på en

Jag ville se en annan horisontlinje, inte en annan U-ringning

Jag flyger hem i ogjort ärende

 

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av theperna
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-29 02:19



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Frågan är väl hur ensamt det är att resa, med transport eller i sinnet, i sina minnen eller i sin längtan, saknad.
2015-02-01
  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna