Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var en riktigt varm sommardag


då min älskling var helt överhettad

Svettig

Mådde inte så bra

Och något dricksvatten fanns inte i det närmaste

Så då fångade jag bara upp en kylig vind

till bris som jag genast gav till henne

Svalkande skönt

Och snacka om att hon vart glad

Men vad gör man inte för sin älskling

då det är hon och en annan som gäller

För kanske hon får göra detsamma för mig

en varm och het sommardag

någon gång i framtiden...

Ken Cassel
29/3-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-29 18:16



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ömt och fint...
2014-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel