Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar alltid...

Pappa tack att du håller om mig
Pappa tack att du torkar mina tårar
Pappa lyft upp mig och säg att du älskar mig mera än någonsin
Pappa tack att du stanna i mig
Pappa tack att du är tillbaka snart
Pappa tack att du kommer hålla handen tills dess
Pappa tack att jag har alla svar i dig
Pappa lys upp dina fotspår så att jag ser dig mer och mer




Fri vers av Diana M L
Läst 297 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-30 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Diana M L
Diana M L