Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

Räknar ner längtans timmar
samlar dem till
en brytpunkt
där hjärtat för min talan
jag är förlorad och fråntagen
mina vapen
I morgonlandet
på evighetslångt avstånd
ser jag dej
känner igen
och vet
att min längtan är över





Fri vers av snoffea
Läst 261 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-31 07:51



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Poesi med ordvändningar som lovar gott för poesin in i framtiden.
2014-04-02

    ej medlem längre
Så vacker!
2014-04-02
  > Nästa text
< Föregående

snoffea