Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksväsen

Ljuva tankar på dej
upptar mitt sinne.
Dagarna blir lätta
som fågelungens dun.
Natten blir sömnlös med mörkerljus.
Vi möts på evighetens himlastege.




Fri vers av snoffea
Läst 357 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-11 12:59



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
vackert
2014-04-21
  > Nästa text
< Föregående

snoffea