Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt mästerverk.

 

Våra hjärtan har slagit sönder murarna vi haft emellan oss.

Nu står vi nakna och blottade inför varandra.

Dina kärleksfulla blickar vill jag fästa på min kropp.

Jag vill att du med ögonen målar mig som den vackraste tavlan,för jag vet att jag kan bli ditt mästerverk.

För i dina ögon är jag den vackraste kvinnan du sett.




Fri vers av Angel of love
Läst 376 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2014-03-31 13:09



Bookmark and Share


  Densen VIP
Så ömma fina ord. Ord att ta hand om!
2014-04-06

  ULJO
Precis, ditt mästerverk
2014-04-02

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket ömt och fint...
2014-04-02

    ej medlem längre
Du skriver mästerligt.

2014-04-02

  Bibbi VIP
Grattis till "MEST BOKMÄRKTA DENNA VECKA"!
2014-04-01

    ej medlem längre
Finns inget vackrare än att bli målad av sin älskades ögon.
2014-04-01

  Maria Sundelin VIP
Fint
Kramar
2014-03-31

    ej medlem längre
Du är en galet vacker kvinna som absolut skulle bli ett mästerverk.
2014-03-31

  Fem hjärtan VIP
Åh, du skriver så vackert!
2014-03-31

  Lars Hedlin
Med penseldrag från hjärtat och själens parlett ;)
2014-03-31

    ej medlem längre
vackert kärleksängel, vackert..
2014-03-31

    Dan Myrbeck
Bra med fina formuleringar!
2014-03-31

  louisegirl
Kärleksfullt och fint!
2014-03-31

  Tess74
Kärleksfull o fin text. Önskar man hade nån som kände så för mig oxå
2014-03-31

  Tabac VIP
Jag älskar
att måla
med ögonen.

För det är i ögonen
det vackraste
sitter

närvaron

i livet.
2014-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love