Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min hatt

Jag tappade min hatt igår
och nu har det börjar snöa
jag tänker på hatten,
tänker att den kanske fryser nu

Tänker på hatten
det var en fin hatt. svart.
Nu är den nog mer prickig av snö
eller dold under allt det vita

Tänker att den kanske fryser in under is
då är den nog ganska förstörd till i vår
rutten. kan hattar ruttna?
Jag tänker på det en stund.

Sedan tänker jag på att den kanske
blir alldeles infryst. stenhård.
så att om hattar kunde ruttna. så skulle den inte göra det.
Den kanske skulle bli som konserverad. som i en frys.

Jag tänker att, i vår
I vår när snön har smält, så ska jag leta reda på hatten.
Sedan ska jag sätta på mig den.
och så ska den inte frysa mer.




Övriga genrer av galjonsfigur
Läst 310 gånger
Publicerad 2006-03-23 18:07



Bookmark and Share


  puzzlekid
lite smålustig. :) Trots en så sorglig bild blev jag glad av att läsa den.
2006-04-09

  ängel utan vingslag
jättefin dikt:P
2006-03-27

  kniv-ebba
haha, söt! hoppas den kommer fram. det som göms i tö...
2006-03-24
  > Nästa text
< Föregående

galjonsfigur
galjonsfigur