Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi går åt olika håll men vill mötas på mitten

så vad händer när man krossar spegeln
försöker ta sig ut
vad händer om man istället stannar
vill göra skärvorna till ett?
förgäves

vad händer när vi båda sträcker ut våra händer
fingertopparna kan snudda vid varandra men oftast
missar vi varandra och tror
att man själv är den enda som försöker

trots att vi strävar åt olika håll vill vi mötas på mitten

jorden är ju rund
varför inte?




Fri vers av galjonsfigur
Läst 482 gånger
Publicerad 2006-11-18 11:08



Bookmark and Share


    Coccinelle
Helt... fantastisk.
2006-11-20
  > Nästa text
< Föregående

galjonsfigur
galjonsfigur