Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om så på toppen av mount everest

& om jag så står på toppen av mount everest
kollar ner
fin utsikt va? mm
jag kan prata engagerat det är sånt här jag kommer att minnas i resten av mitt liv
se tillbaka på,

tänker redan på framtiden. inte nu. framtiden.

ja
jag kommer att minnas detta för resten av mitt liv
något att se tillbaka,
ångra
att jag inte uppskattade det då

men det blir lätt så




Fri vers av galjonsfigur
Läst 453 gånger
Publicerad 2007-02-21 21:21



Bookmark and Share


  kj_
Ja, man tar för givet när man är liten att det alltid kommer vara så fint och enkelt.
Men så blir det inte alltid...
2007-06-19
  > Nästa text
< Föregående

galjonsfigur
galjonsfigur