Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bra som allt vi behöver

visst vi känner smärtan vem känner inte
smärtan hur den drar hur den liksom
sliter en åt olika håll
inuti
men vi väljer att ignorera vi väljer:
titta åt ett annat håll nu titta bort
titta upp är det regnmoln där borta vid horisonten?
för det blir ändå aldrig bättre inte sämre:
det blir ändå aldrig bra.




Fri vers av galjonsfigur
Läst 426 gånger
Publicerad 2007-05-12 13:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

galjonsfigur
galjonsfigur