Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

cynism/optimism/realism

ibland kan cynism och realism
vara svåra att skilja åt:
älskar vi för att själva bli älskade
älska för att få något tillbaka
eller älska för att älska bara

och efter tusen år av fruktlösa försök:
har vi inte lärt oss än
våren kommer alltid tillbaka
men precis som solen väntar regnet
väntar mörkret medan dagen råder
när ska vi lära oss?
det finns ingen mening

cynism optimism realism:

det finns ingen mening.




Fri vers av galjonsfigur
Läst 413 gånger
Publicerad 2007-02-22 10:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

galjonsfigur
galjonsfigur