Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det luktar friskt

Förr eller senare
hamnar jag där igen:

Träden, med de små gröna bladen, miljontals
vajar i vinden
det är en oberäknelig vind
lugn - så plötsligt stark
varm men ändå kylig
gräset är grönt, fuktigt av dagg
luktar friskt
dimmans sköljs bort
av den annalkande solen i öst
ett varmt ljus över skogen

Är jag lycklig?

det luktar friskt




Fri vers av galjonsfigur
Läst 457 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-02-22 09:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

galjonsfigur
galjonsfigur