Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för barnens skuld

vi river
sliter
drar sönder vår hud
syr igen den med exakta stygn
(nästan som ny)

hur ser det ut inuti? hur känns det
smärtan?
hur känns det att inte ha någonting
oskyddad

och långt inuti skriker de små barnen
de oskyddade nu blottade
till och med luften gör ont

snälla, tänk på de små barnen
för barnens skull för barnens skuld
de trodde att de var trygga under hud
men de ska också få känna på
slitas sönder för att sedan lagas med nål och tråd
delar av oss skriker
tills de blödande systematiskt sys ihop

hur känns det hur känns det hur känns det?

se -
nästan som nya.




Övriga genrer av galjonsfigur
Läst 511 gånger
Publicerad 2006-10-23 21:38



Bookmark and Share


    Camillaa
underbart !
finner inga ord!
/ C *
2006-10-25
  > Nästa text
< Föregående

galjonsfigur
galjonsfigur