Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fire

Watch me as I burn.

I bathe in fire.

Making every breath feel like my last one.

Feeling the hot knifes purge into my body,

like marks for every evil deed my mind has created.

Free me, fire. Free me.




Fri vers av Eric Hellberg
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-04-01 00:35



Bookmark and Share


  WyS VIP
Den gör ont! Kärleken överlever det onda!
2014-04-04

  Elinsomalltid
Poesin svämmar över av styrka och mening i dina ord. Jag kan inte låta bli att bli berörd av alla de nyanser som budskapet består av. Jag är imponerad samtidigt som det gör mig lite ledsen. Så kom bara ihåg att kärleken är det enda som kan betala skulden. Det är det enda som är kraftfullt nog. Ondska möts inte bäst med ondska, det skapar mer ondska. Ondska möts bäst med kärlek för kärleken övervinner allt! Du vet att det är sant ;) Jag vill att du mår bra, så ta hand om dig!
2014-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Eric Hellberg
Eric Hellberg